Ndërhyrja në kohë e Policisë së Dibrës ka parandaluar përshkallëzimin e një konflikti mes disa personave. Dy vëllezër u vunë në pranga.

Policia e Dibrës, pas njoftimit të marrë për një konflikt në lagjen ‘Treg’, Peshkopi, ku disa persona po konfliktoheshin me njëri – tjetrin, menjëherë organizuan punën dhe falë veprimeve të shpejta dhe ndërhyrjes në kohë bënë parandalimin e përshkallëzimit të konfliktit, duke arrestuar autorët e nisjes së konfliktit dhe konkretisht:

L. D., 24 vjeç, dhe XH. D., 20 vjeç, banues në Peshkopi, (vëllezër ) , të cilët u arrestuan për veprën penale “Plagosja e lehtë me dashje” kryer nê bashkëpunim.

Dy vëllezërit në bashkëpunim me njëri – tjetrin për motive të dobëta, janë konfliktuar dhe kanë plagosur me mjete të forta, jashtë rrezikut për jetën (komshiun e tyre), shtetasin K.N dhe djalin e tij.

Materialet procedurale i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Dibër, për veprime të mëtejshme.

The timely intervention of the Dibra Police has prevented the escalation of a conflict between several persons. Two brothers were handcuffed.

Dibra Police, after receiving a notification of a conflict in the ‘Treg’ neighborhood, Peshkopi, where several people were in conflict with each other, immediately organized the work and thanks to quick actions and timely intervention made the escalation of the conflict, arresting the perpetrators of the conflict and specifically:

L. D., 24, and XH. D., 20 years old, resident of Peshkopi, (brothers), who were arrested for the criminal offense “Intentionally inflicting minor injuries” committed in collaboration.

The two brothers, in collaboration with each other for weak motives, clashed and wounded each other with heavy weapons, out of danger for their lives (their neighbor), citizen K.N and his son.

The procedural materials were forwarded to the Dibër Judicial District Prosecutor’s Office for further action.