Dy vajza kanë mbetur të plagosura pas një aksidenti të trefishtë sot tek Rrethi i Golemit në drejtim të Malit të Robit.

Policia bën me dije se janë përfshirë në aksident 3 mjete. Si pasojë e përplasjes është dëmtuar drejtuesja e mjetit M.D., dhe pasagjerja në mjetin e saj, të cilat u dërguan menjeherë në spital, dhe ndodhen nën kujdesin e mjekëve.

Tiranë/Informacion paraprak

Më datë 31.08.2020, rreth orës 12:00, në aksin rrugor tek Rrethi i Golemit në drejtim të Malit të Robit, janë përfshirë në aksident 3 mjete me drejtues shtetasit R.R., J.L., dhe M.D. Si pasojë e përplasjes është dëmtuar drejtuesja e mjetit M.D., dhe pasagjerja në mjetin e saj, të cilat u dërguan menjeherë në spital, dhe ndodhen nën kujdesin e mjekëve.

Grupi hetimor dhe shërbimet e Policisë ndodhen në vendngjarje dhe vijon puna për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.

 

Two girls were injured after a triple accident today in Golem District in the direction of Robit Mountain.

Police informs that 3 vehicles were involved in the accident. As a result of the collision, the driver of the vehicle, M.D., and the passenger in her vehicle were injured, which were immediately taken to the hospital, and are under the care of doctors.

Tirana / Preliminary information

On 31.08.2020, around 12:00, on the road axis to Golem District in the direction of Robit Mountain, 3 vehicles were involved in the accident, driven by citizens R.R., J.L., and M.D. As a result of the collision, the driver of the vehicle, M.D., and the passenger in her vehicle were injured, which were immediately taken to the hospital, and are under the care of doctors.

The investigation team and the police services are at the scene and work continues to fully clarify the circumstances of the event.