Pamje skandaloze dhe aspak të denja për një shoqëri normale janë filmuar në qytetin e Pejës.

Dy vajza përleshen fizikisht me njëra-tjetrën, në mes të rrugës. Një vajzë tjetër dhe dy djem ndërhyjnë po ashtu dhe e qëllojnë “viktimën” me grushte dhe shkelma, raportojnë mediat në Kosovë.

Mediat kosovare nuk kanë dhënë më shumë njoftim, madje as policia lokale nuk ka reaguar lidhur me rastin në fjalë.

Scandalous scenes and not at all worthy of a normal society were filmed in the city of Peja.

Two girls physically clash with each other, in the middle of the road. Another girl and two boys also intervened and shot the “victim” with fists and kicks, media in Kosovo report.

Kosovar media did not give more information, even the local police did not react to the case in question.