Koronavirusi është rikthyer në Drejtorinë e Policisë së Elbasanit ku kanë rezultuar pozitivë dy efektivë. Ata janë karantinuar në banesat e tyre, por mbetet e paqartë se si janë infektuar me Covid-19.

Më parë në këtë drejtori kanë rezultuar pozitiv me covid-19 edhe 8 punonjës të tjerë të cilët janë shëruar tashmë. Aktualisht janë 155 raste aktive në qarkun e Elbasanit, ku deri tani kanë humbur jetën 11 pacientë.

Kujtojmë se vijon të ketë shifra të larta në vendin tonë ku ditën e djeshme u raportuan 5 jetë të humbura dhe 154 raste të rej.

 

The coronavirus has been returned to the Elbasan Police Directorate where two officers have tested positive. They have been quarantined in their homes, but it remains unclear how they became infected with Covid-19.

Earlier in this directorate, 8 other employees who have already recovered have tested positive for covid-19. There are currently 155 active cases in the district of Elbasan, where 11 patients have lost their lives so far.

Recall that there are still high figures in our country where yesterday were reported 5 lost lives and 154 new cases