Ndërrojnë jetë nga Koronavirusi dy burra në Elbasan.

Bëhet fjalë për një 85 vjeçar me banim në lagjen “Beqir Dardha” dhe një 60-vjeçar, i cili jeton në lagjen “Dyli Haxhire”.

Me dy jetët e humbura sot, numri i viktimave nga koronavirusi në Elbasan shkon në 63 që prej fillimit të pandemisë.

Ndërkohë të prekur nga Covid-19 janë rreth 50 arsimtarë dhe pothuaj të gjitha institucionet në shkallë qarku.

Two men from Elbasan die of coronavirus.

It is about an 85-year-old living in the neighborhood “Beqir Dardha” and a 60-year-old, who lives in the neighborhood “Dyli Haxhire”.

With two lives lost today, the number of victims of the coronavirus in Elbasan goes to 63 since the beginning of the pandemic.

Meanwhile affected by Covid-19 are about 50 teachers and almost all institutions at the county level.