Këta janë vëllezërit Pjetri, të cilët menaxhojnë lokalin në drejtim të cilit u shti me armë zjarri në Shkodër. Albert Pjetri është efektiv i Shqiponjave, Nikolla është efektiv i patrullës kurse Vlashi ka qenë administrator i Njësisë Administrative Rrethina.

Në momentin që ka pasur të shtëna, lokali ka qenë i mbyllur. Vëllezërit Pjetri, kanë edhe shtëpinë afër me biznesin. Nuk dihet ende se përse në drejtim të këtij lokali kanë shtënë me armë zjarri, por ekziston mundësia që shkak të jetë puna që vëllezërit Pjetri bëjnë.

Në zonë, një numër i madh policësh bënë krehjen. Po shihet po ashtu mundësia e marrjes së pamjeve të kamerave të sigurisë.

Në vendin e ngjarjes ka edhe mungesë të ndriçimit publik. Kjo e bën të vështirë identifikimin e autorëve. Në opinionin e shkodranëve, vëllezërit njihen si njerëz të qetë e të punës dhe jo njerëz me konflikte.

Brenda pak ditësh janë regjistruar disa ngjarje që në fokus kanë pasur efektivë të policisë, rasti i Xhulio Prelës, Nevaldo Hajdarajt që qëlloi për vdekje 25-vjeçarin Hajdaraj, si dhe rasti i efektivit të FNSH-së Rolald Bicerri që u vra aksidentalisht nga i biri 7-vjeçar teksa luante bilardo.

These are the Pjetri brothers, who manage the restaurant in the direction of which he was shot in Shkodra. Albert Pjetri is effective for the Eagles, Nikolla is effective for the patrol and Vlashi was the administrator of the Rrethina Administrative Unit.

The time of the shooting, the bar was closed. The Peter brothers also have a house close to the business. It is not yet known why they fired in the direction of this bar, but there is a possibility that the cause may be the work that the Peter brothers do.

In the area, a large number of police officers did the combing. The possibility of capturing security camera footage is also being considered.

There is also a lack of public lighting at the scene. This makes it difficult to identify the perpetrators. In the opinion of the people of Shkodra, the brothers are known as calm and hardworking people and not people with conflicts.

Within a few days, several events were recorded that focused on police officers, the case of Julio Prela, Nevaldo Hajdaraj who shot dead 25-year-old Hajdaraj, and the case of FNSH staff member Rolald Bicerri who was accidentally killed by his son 7-year-old while playing billiards.