Dy persona kanë pësuar djegie pasi në banesën e tyre kanë shpërthyer flakët. Policia bën me dije se ngjarja ka ndodhur në fshatin panaja të Vlorës dhe shkak është bërë një bombol gazi.

“Në fshatin Panaja, Vlorë, si pasojë e flakëve të shkaktuara nga bombola e gazit, kanë pësuar djegie në banesën e tyre shtetasit L.S., 62 vjeç dhe bashkëshortja e tij M.S., 49 vjeçe. Si pasojë M.S ndodhet në Spitalin e Vlorës ndërsa shtetasi L.S është transportuar drejt Tiranës për ndihmë mjekësore”, sqaron komunikata.

Ndërkohë, një 26 vjeçar është rrëzuar në tokë pasi i ka rënë të fikës dhe për pasojë ka mbetur i plagosur në kokë.

“Në lagjen “Pavarësia” shtetasi O.L., 26 vjeç, banues në Vlorë dyshohet se është rrëzuar në tokë për shkak se i ka rënë të fikët dhe si pasojë ka marrë një dëmtim në kokë, jashtë rrezikut për jetën”, sqaron policia.

Grupi hetimor po kryen veprimet e mëtejshme për sqarimin e rrethanave.

Two people were burned after the flames broke out in their apartment. The police informs that the event took place in the village of Panaja in Vlora and the cause was a gas cylinder.

“In the village of Panaja, Vlora, as a result of the flames caused by the gas cylinder, the citizens L.S., 62 years old and his wife M.S., 49 years old, suffered burns in their apartment. As a result, M.S is in Vlora Hospital, while the citizen L.S was transported to Tirana for medical assistance “, explains the communiqué.

Meanwhile, a 26-year-old man fell to the ground after he fainted and as a result he was injured in the head.

“In the neighborhood” Independence “citizen O.L., 26 years old, resident in Vlora is suspected to have fallen to the ground because he fainted and as a result received a head injury, out of danger for life,” explains the police.

The investigative team is carrying out further actions to clarify the circumstances.