Një 34-vjeçar ka mbetur i plagosur si pasojë e një sulmi me thikë në Yzberisht.

Mësohet se i riu është qëlluar nga dy persona të tjerë të cilët janë identifikuar si Bruno dhe Mario Basha, respektivisht 28 dhe 26-vjeç. Ndërkohë që 34-vjeçari, i cili ka mbetur i plagosur është shtetasi Valter Çela.

I plagosur ka mbetur dhe shoku i 34-vjeçarit Çela, i cili u godit me sende të forta nga Bruno dhe Mario Basha. Dy të lënduarit janë dërguar me urgjencë në spital, ku po marrin ndihmën e nevojshme mjekësore jashtë rrezikut për jetën.

Grupi hetimor dhe policia ndodhet po punojnë për ndalimin dhe shoqërimin e autorëve.

Njoftimi i plotë i policisë: Tiranë

Më datë 08.04.2021, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, dhe punohet për kapjen e  shtetasve B. I(B)., 29 vjeç, dhe M. B., (B), 26 vjeç, sepse  në rrugën “Veli Dedi”, për motive të dobëta, kanë goditur me mjet prerës (thikë), shtetasin V. Ç, 34 vjeç, dhe me sende të forta shtetasin E. Sh., të cilët ndodhen në spital, jashtë rrezikut për jetën. Punohet për kapjen dhe shoqërimin e tyre.

Materialet i kaluan Prokurorisë, së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për veprime të mëtejshme.

 

A 34-year-old man was injured as a result of a knife attack in Yzberisht.

It is learned that the young man was shot by two other people who were identified as Bruno and Mario Basha, respectively 28 and 26 years old. While the 34-year-old, who was injured is the citizen Valter Çela.

The friend of 34-year-old Çela was also injured, who was hit with hard objects by Bruno and Mario Basha. The two injured were rushed to hospital, where they are receiving the necessary medical assistance out of danger for life.

The investigative group and the police are working to stop and escort the perpetrators.

Full police report: Tirana

On 08.04.2021, the materials were referred to the Prosecution at the Court of First Instance Tirana, and work is underway to apprehend citizens B. I (B)., 29 years old, and MB, (B), 26 years old, because on the street ” Veli Dedi ”, for weak motives, hit with a sharp tool (knife), the citizen V. Ç, 34 years old, and with strong objects the citizen E. Sh., Who are in the hospital, out of danger for life. Work is underway to capture and escort them.

The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office of the Tirana Judicial District for further action.