Një ngjarje e rëndë raportohet të ketë ndodhur në Shkodër, ku dy persona janë nxjerrë të pajetë nga lumi i Bunës.

Burime bëjnë me dije se personat janë mbytur gjatë ditës së djeshme teksa ishin futur për tu larë në lumë, në fshatin Darragjat të njësisë administrative të Dajçit.

Burime bëjnë me dije se kanë humbur jetën dy shtetasit, Dhurim Arra nga fshati Darragjat, 39 vjeç, dhe F.Pëllumbaj 14 vjeç.

Trupat e dy shtetasve janë gjetur mëngjesin e sotëm nga polumbarët e forcave Renea. Dyshimet e para janë se dy personat i ka marrë rrjedha e lumit, dhe për pasojë kanë humbur jetën.

A serious incident is reported to have occurred in Shkodra, where two people were pulled out dead from the Buna River.

Sources suggest that the persons drowned yesterday as they entered to wash in the river, in the village of Darragjat of the administrative unit of Dajç.

Sources suggest that two citizens lost their lives, Dhurim Arra from the village of Darragjat, 39 years old, and F. Pëllumbaj 14 years old.

The bodies of the two citizens were found this morning by Renea force divers. The first suspicions are that the two people were swept away by the river, and consequently lost their lives.