Dy persona nga Saranda janë gjobitur me 700 mijë lekë nga Inspektorati Shtetëror Shëndetësor në Gjirokastër pasi tentuan të kalojnë doganën e Kakavijës drejt tokës greke pavarësisht se testi i Covid-19 i kishin dalë pozitivë.

S.C. 60-vjeç dhe E.L. 42-vjeç janë konstatuar nga specialistët e Shëndetësisë dhe policia kufitare gjatë shqyrtimit të dokumentacionit të tyre.

Të dy ata janë shoqëruar në shtëpi ku janë karantinuar deri në momentin e negativizimit.

Two people from Saranda were fined 700 thousand ALL by the State Health Inspectorate in Gjirokastra after they tried to cross the Kakavija customs to Greek land, despite the fact that the Covid-19 test was positive.

S.Ç. 60-year-olds and E.L. The 42-year-olds were ascertained by the Health specialists and the border police during the review of their documentation.

Both of them were escorted home where they were quarantined until the moment of negativity