Komunikata e Policisë:
Gramsh

Vijon puna për zbardhjen dhe dokumentimin ligjor të vjedhjeve të banesave të ndodhura më parë në qytetin e Gramshit.

Në drejtimin e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan, nga specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Gramsh, pas një hetimi të gjatë dhe një pune të mirorganizuar, u arrit dokumentimi i 4 vjedhjeve të ndryshme, të cilat dyshohet se janë kryer nga shtetasit:

A. R., 46 vjeç, banues në Durrës dhe A. Q., 38 vjeç, banues në Tiranë, të cilët aktualisht janë duke vuajtur dënimin për veprën penale “Vjedhja”.

Këta shtetas, në bashkëpunim me njëri-tjetrin, dyshohen se janë autorë të 4 vjedhjeve të ndodhura në qytetin e Gramshit, konkretisht:

• Më datë 06.06.2018 dhe më datë 06.12.2019 dyshohet se kanë vjedhur rreth 14 000 € dhe një sasi lekësh në banesën e shtetasit E. D.;

• Më datë 27.05.2015 dyshohet se kanë vjedhur një unazë floriri dhe 60.000 lekë në banesën e shtetasit I. Sh.;

• Më datë 02.10.2015 dyshohet se kanë vjedhur rreth 230.000 mije leke dhe dokumente të ndryshme në banesën e shtetasit R. B.;

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan, për veprime të mëtejshme.

Police Communication:
Gramsh

Work continues to uncover and legally document the thefts of apartments that occurred previously in the city of Gramsh.

In the direction of the Elbasan Judicial District Prosecutor’s Office, the Crime Investigation Specialists at the Gramsh Police Commissariat, after a long investigation and a well-organized work, managed to document 4 different thefts, which are suspected to have been committed by citizens:

A. R., 46 years old, resident in Durrës and A. Q., 38 years old, resident in Tirana, who are currently serving their sentences for the criminal offense “Theft”.

These citizens, in cooperation with each other, are suspected to be perpetrators of 4 thefts that occurred in the city of Gramsh, namely:

• On 06.06.2018 and on 06.12.2019 it is suspected that they stole about 14 000 € and an amount of money in the apartment of the citizen E. D .;

• On 27.05.2015 it is suspected that they stole a gold ring and 60,000 ALL in the apartment of the citizen I. Sh .;

• On 02.10.2015 it is suspected that they stole about 230,000 thousand ALL and various documents in the apartment of the citizen R. B .;

The investigative materials were forwarded to the Prosecution at the Elbasan Court of First Instance, for further action.