Dy mjete janë djegur pas mesnatës së sotme në Vlorë, teksa kanë qenë të parkuara pranë banesave të poseduesve të tyre. Policia ka nisur hetimet për të parë nëse kemi të bëjmë apo jo me një ngjarje të qëllimshme.

“Më datë 03.01.2021, rreth orës 00:37, në lagjen Pavarsia, Vlorë, janë djegur pjesërisht dy automjete, në pronësi të shtetaseve K. P., dhe E. P., banuese në Vlorë.

Grupi hetimor po punon për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes dhe shkakut të rënies së zjarrit”, njofton Policia lidhur me rastin.

Two vehicles were burned after midnight today in Vlora, as they were parked near the apartments of their owners. Police have launched investigations to see if we are dealing with a deliberate event or not.

“On 03.01.2021, around 00:37, in the neighborhood Pavarsia, Vlora, two vehicles were partially burnt, owned by the citizens K. P., and E. P., resident in Vlora.

The investigative group is working to clarify the circumstances of the event and the cause of the fire “, the Police announces regarding the case.