Një aksident u regjistrua në mesditë në aksin rrugor Elbasan-Librazhd. Ngjarja ndodhi në afërsi të fshatit Mengël.

Dy automjete u përplasen mes tyre. Për pasojë nuk ka pasur të plagosur, me përjashtim të tronditjeve që kanë pësuar drejtuesit e këtyre automjeteve dhe dëmeve materiale.

Në vendin e ngjarjes shkoi policia e cila kreu veprimet proceduriale për të përcaktuar shkaqet e këtij aksidenti.

Sipas të dhënave të paraprake, dyshohet se shkak për këtë aksident është bërë moti me lagështi.

An accident was recorded at noon on the Elbasan-Librazhd road axis. The event took place near the village of Mengël at the Liza Bridge.

Two vehicles collided with each other. As a result, one person was injured and taken to hospital.

Police went to the scene and carried out procedural actions to determine the causes of this accident.

According to preliminary data, it is suspected that the cause of this accident was wet weather.