Një aksident i rëndë ka ndodhur këtë mesditë në kryqëzimin e Gjadrit në aksin Lezhë-Shkodër.

Si pasojë e përplasjes së fortë rë dy mjeteve janë plagosur 4 fëmijë që udhëtonin në mjetin tip “benz” që vinte nga Shkodra.

Përplasja mes dy mjeteve ka qenë aq e fortë, sa njëri prej tyre ka dalë nga rruga, ndërsa tjetri ka pësuar një dëm të konsiderueshëm.

Fëmijët janë dërguar me urgjencë drejt spitalit, ndërsa burime nga urgjenca e spitalit të Lezhës bëjnë me dije se ata janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Nuk dihet ende shkaku i aksidentit, po vlen të theksohet se ky është një aks problematik, me shumë hyrje dhe dalje të rrugëve dytësore.

A serious accident occurred this afternoon at the intersection of Gjadri on the Lezha-Shkodra axis.

As a result of the strong collision of the two vehicles, 4 children were injured traveling in the “benz” type vehicle coming from Shkodra.

The collision between the two vehicles was so strong that one of them went off the road, while the other suffered significant damage.

The children were sent urgently to the hospital, while sources from the emergency room of the Lezha hospital suggest that they are in good health.

The cause of the accident is not yet known, it is worth noting that this is a problematic axis, with many entrances and exits of secondary roads.