Dy shqiptarë kanë rënë në pragat e policisë kufitare në aeroportin e Milan Linate, pasi tentuan të kalonin me pasaporta të falsifikura.

Në pranga ka rënë një 27-vjeçar dhe një 32-vjeçar. 32-vjeçari u paraqit në kontrollet kufitare pasditen e të premtes (12 shkurt), gati për t’u nisur për në Londër, duke treguar një kartë identiteti si shtetas grek, që ishte e të falsifikuar.

Ndërsa, 27-vjeçari u përpoq të hipte në avion për të udhëtuar drejt Londrës duke i treguar policisë një pasaportë të falsifikuar dhe letërnjoftim Bullgar.

Two Albanians have fallen on the thresholds of the border police at Milan Linate airport, after trying to cross with forged passports.

A 27-year-old and a 32-year-old have been handcuffed. The 32-year-old showed up at the border controls on Friday afternoon (February 12th), ready to leave for London, showing an identity card as a Greek citizen, which was forged.

Meanwhile, the 27-year-old tried to board the plane to travel to London by showing the police a forged passport and a Bulgarian identity card.