Dy të rinj nga Elbasani kanë parë tmerrin me sy nga brenda makinës së tyre kur një sëpatë iu ka vrëngëllyer përpara fytyrës dhe ka goditur mbi xhamin e përparmë.

Sulmi ndodhi në fshatin Magjatë të Kuçovës dhe fatmirësisht, S.Sh 24 vjeç dhe K.rr 20 vjeç arritën t’ia mbathnin në kohë për të shpëtuar kokën.

I tmerrshmi me sëpatë që nuk dihet për ç’arsye ishte tërbuar ndaj tyre sa t’u turrej për t’i vrarë me sëpatë ishte M.L, 32 vjeç, banor i fshatit Magjatë.

Policia e Kuçovës njoftoi se e arrestoi sulmuesin 32-vjeçar dhe tregoi se ndaj tij rëndojnë tashmë dy akuza: “Arrestimi i M.L u bë pasi në fshatin Magjatë ka kanosur me sëpatë si dhe u ka thyer xhamin e mjetit, shtetasve S.Sh., 24 vjeç dhe K.Rr., 20 vjeç, të dy banues në Elbasan. Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Berat, për veprat penale “Shkatërrim i pronës” dhe “Kanosja”.”

Two young people from Elbasan saw the horror with their own eyes from inside their car when an ax slammed in front of their faces and hit the windshield.

The attack took place in the village of Magjatë in Kuçova and fortunately, S.Sh 24 years old and K.rr 20 years old managed to escape in time to save his head.

The most horrible person with an ax, for whom it was not known why he was so angry with them that he rushed to kill them with an ax, was M.L.

The police of Kuçova announced that they arrested the 32-year-old attacker and showed that he is already facing two charges: 24 years old and K.Rr., 20 years old, both residents of Elbasan. The materials were passed to the Prosecutor’s Office of the Judicial District of Berat, for the criminal offenses “Destruction of property” and “Threat”.