Video e një kameramani që filmonte një konkurs atletikë 100 metra në një institut në Shanxi, Kinë, u bë virale. Deri më tani asgjë e çuditshme përveç se operatori vrapoi më shpejt se atletët në garë.

Shpejtësia e tij, frymëmarrja ritmike dhe teknika e tij, ndërsa mbante një aparat fotografik me peshë rreth 4 kg, nuk i la indiferent rrjetet sociale me shumë përdorues të cilët theksuan se kameramani duhej të kishte marrë pjesë në provë dhe të largohej.

Video of a cameraman filming a 100-meter athletics competition at an institute in Shanxi, China, went viral. So far nothing strange except that the operator ran faster than the athletes in the race.

His speed, rhythmic breathing and technique, while carrying a camera weighing about 4 kg, did not leave indifferent social networks with many users who stressed that the cameraman should have taken part in the rehearsal and left.