Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Ukrainë, ku një grua i ka shpëtuar mrekullisht vdekjes. Siç shihet dhe nga pamjet e përhapura gjerësisht në rrjete sociale, gruaja ndodhet duke kaluar mbi vizat e bardha në momentin kur është përplasur nga një eskavator.

Kova e eskavatorit e ka hedhur fillimisht në ajër të renë, por fatmirësisht ajo ka rënë në hapësirën midis rrotave duke shpëtuar pa asnjë dëmtim. Pasi eskavatori i kalon përsipër, gruaja shihet të ngrihet në këmbë dhe në një gjendje ë mirë fizike. Ky rast është mishërimi më i saktë i shprehjes se jetëgjati nuk bëhet jetëshkurtër.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=3454404077928053

An unusual event occurred in Ukraine, where a woman miraculously escaped death. As can be seen from the images widely spread on social networks, the woman is passing over the white visas at the moment when she was hit by an excavator.

The excavator bucket initially threw it into the fresh air, but thankfully it fell into the space between the wheels escaping without any damage. After the excavator passes over them, the woman is seen standing up and in good physical condition. This case is the most accurate embodiment of the expression that longevity does not become short-lived.