Zënkat midis fisit në Shqipëri janë bërë shumë të zakonta, mëngjesin e sotëm në qytetin e Beratit, xhaxhai dhe nipi konflikotihen ku ky i fundit pas konfliktit ngelet i plagosur lehtë.

Sipas njoftimit të policisë xhaxha dhe nipi janë konfliktuar fillimisht me fjalë dhe më pas gjëndja ka shkuar deri ne plagosje. Pas zënkës Nëntor Keci ka qëlluar nipin e tij Shpëtim Keci duke përdorur një mjet prerës. Shpëtim Keci është dërguar drejt spitalt, i cili për fat të mirë ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

Quarrels between the tribe in Albania have become very common, this morning in the city of Berat, uncle and nephew clashed where the latter after the conflict remains slightly injured.

According to the police report, the uncle and nephew initially clashed verbally and then the situation escalated to injury. After the quarrel, Nëntor Keci shot his nephew Shpëtim Keci using a cutting tool. Shpëtim Keci was sent to the hospital, which fortunately is out of danger for life.