Policia italiane ka arrestuar një 27-vjeçar shqiptar, pasi u kap me një sasie të madhe kokaine dhe mijëra euro. Shqiptari u arrestua nga agjentët e policisë së Milanos.

Si ra në kurth?

Ai u pikas duke hipur në një makinë, por sapo pa policët, u largua në këmbë. Policia iu vu pas dhe i bëri një kontroll, ku i zbuloi 19.200 euro.

I riu i papunë nuk justifikoi dot burimin e parave, edhe pse tha se po blinte një makinë.

Më pas policia ushtroi një kontroll në banesën e 27 vjeçarit, ku sekuestroi 30 kg kokainë, me vlerë 2 mln euro.

Agjentët gjetën edhe 280 mijë euro të tjera të fshehura në banesë.

Italian police have arrested a 27-year-old Albanian man, after he was caught with a large amount of cocaine and thousands of euros. The Albanian was arrested by Milan police agents.

How did you fall into the trap?

He was spotted riding in a car, but as soon as he saw the cops, he left on foot. The police followed him and made a check, where they found 19,200 euros.

The unemployed young man could not justify the source of the money, even though he said he was buying a car.

Police then searched the apartment of the 27-year-old, where they seized 30 kg of cocaine, worth 2 million euros.

Agents found another 280 thousand euros hidden in the apartment.