Agron Shehaj largohet nga Kuvendi Kombëtar i PD. Ndonëse ishte drejtues politik në Tiranë dhe i ishte parashikuar të mbante fjalim ka refuzuar dhe nuk do të flas.

Kujtojmë se Agron Shehaj ishte një nga kandidatët humbës përballë Bashës në zgjedhjet për kryetar në Partinë Demokratike.

Kuvendi Kombëtar i PD-së nisi mbledhjen rreth orës 11:00. Delegatët janë ftuar të miratojnë propozimet e Lulzim Bashës për ndryshimet në statut. Këto punime janë duke vijuar ende dhe pritet të votohet edhe zgjedhja e 300 anëtarëve të rinj të Këshillit Kombëtar, mandati i të cilit u ndërpre para kohe.

Agron Shehaj leaves the National Assembly of the Democratic Party. Although he was a political leader in Tirana and was scheduled to deliver a speech, he refused and I will not speak.

Let us remember that Agron Shehaj was one of the candidates lost to Basha in the elections for chairman of the Democratic Party.

The National Assembly of the Democratic Party started the meeting around 11:00. Delegates have been invited to approve Lulzim Basha’s proposals for changes to the statute. These works are still ongoing and the election of 300 new members of the National Council is expected to be voted on, whose mandate was terminated prematurely.