Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka telefonuar ‘live’ gjatë një emsioni televiziv kryetaren e Lëvizjes Socialiste për Integrim Monika Kryemadhin.

Për të mohuar zërat se marrdhëniet e saj me Bahsën janë në krizë, Monika Kryemadhi iu përgjigj telefonatës së Bashës, i cili sapo ishte larguar nga studio e Blendi Fevziut i ka telefonuar.

“Një sekondë se po më telefonon zoti Basha. Zoti Basha jemi “Live” me Çim Pekën këtu, që thotë se nuk flasim bashkë”, i tha Kryemadhi-Bashës në telefon.

Ndërkohë më tej gjatë intervistës, Kryemadhi konfirmoi edhe një herë koalicionin zgjedhor me Partinë Demokratike dhe tha se Basha do të jetë kryeministri i ardhshëm.

“I marrim votat dhe hajde e bëjmë. A është partia më e madhe? I takona tij për të qenë kryeministër. Kemi firmosur më 23 prill 2019, në Hotel Tirana, kemi firmosur marrëveshjen për koalicionin zgjedhor, politik etj. Është PDIU, Republikanët, jemi ne, janë të gjitha partitë”, tha Kryemadhi.

Democratic Party Chairman Lulzim Basha called the chairwoman of the Socialist Movement for Integration, Monika Kryemadhi, ‘live’ during a TV show.

To deny the rumors that her relationship with Bahsa is in crisis, Monika Kryemadhi responded to Basha’s call, who had just left Blendi Fevzi’s studio and called her.

“One second that Mr. Basha is calling me. Mr. Basha, we are “Live” with Çim Peka here, who says that we do not talk together “, said Kryemadhi-Basha on the phone.

Meanwhile, during the interview, Kryemadhi confirmed once again the electoral coalition with the Democratic Party and said that Basha will be the next prime minister.

“We get the votes and let’s do it. Is it the biggest party? I met him to be prime minister. We signed on April 23, 2019, at Hotel Tirana, we signed the agreement for the electoral, political coalition, etc. It is PDIU, the Republicans, it is us, they are all parties “, said Kryemadhi.