Ndodh e papritura! Komisioni i Vlerësimit të PD ka skualifikuar nga gara për në zgjedhjet e 25-prillit Endri Hasën nga Elbasani, një ndër më të votuarit në këtë qytet.

Gjithashtu Komisioni ka skualifikuar edhe mbi ish-10 deputetë të njohur dhe mjaft aktivë mes të cilëve përfshihet Ervin Salianji, Nada Mecorapja, Lindita Metaliaj, Romeo Gurakuqi, Xhemal Gjunkshi, Fatbardha Kadiu, Orjola Pampuri.

Këtë të enjte (22 tetor) Komisioni i Vlerësimit në PD përfundoi procesin e vlerësimit të emrave që u votuan nga anëtarësia. 326 emra, në të cilën mungon Salianji, do të shqyrtohen nga Kryesia e PD-së, për të përcaktuar listën finale të kandidatëve.

Në total, Komisioni i Vlerësimit në PD ka skualifikuar rreth 150 emra.

Lajm në përditësim…

The unexpected happens! The Evaluation Commission of the Democratic Party has disqualified Endri Hasa from Elbasan, one of the most voted voters in this city, from the race for the April 25 elections.

The Commission has also disqualified 10 former well-known and very active MPs, including Ervin Salianji, Nada Mecorapja, Lindita Metaliaj, Romeo Gurakuqi, Xhemal Gjunkshi, Fatbardha Kadiu, Orjola Pampuri.

This Thursday (October 22nd), the Evaluation Commission in the Democratic Party completed the process of evaluating the names that were voted by the membership. 326 names, in which Salianji is missing, will be reviewed by the DP Presidency, to determine the final list of candidates.

In total, the Evaluation Commission in the DP has disqualified about 150 names.

Updating news …