Ngjarje e pazakontë në Elbasan. Hajduti i grabit kuletën një qytetareje dhe zhduket me vrap në drejtim të paditur.

Ngjarja ndodhi rreth orës 11:30 pranë Shërbimit Social.

Brenda kuletës gjendeshin 100 euro dhe një kartmonedhë prej 2 mijë lekë të rejash, si dhe disa dokumenta mjekësore. Për rastin është njoftuar menjëherë plicia që ka mbërritur në vendin e ngjarjes.

Po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit.

Unusual event in Elbasan. The thief robs a citizen of her wallet and disappears in an unknown direction.

The incident happened around 11:30 am near the Social Service.

Inside the wallet were 100 euros and a banknote of 2 thousand new lek, as well as some medical documents. The case was immediately reported to the police who arrived at the scene.

Work is underway to identify and apprehend the perpetrator.