Në puntatën e sotme të emisionit të njohur të përputhjes së çifteve, janë publikuar disa pamje të patransmetuara të sherrit mes Fationit dhe Erit që ndodhi disa ditë më pare në studio.

Kujtojmë se debati nisi me ofendime, ndërsa më pas konkurrentët u sulën ndaj njëri-tjetrit për t’u zënë. Por, për fat të mirë djemtë e tjerë kanë ndërhyrë dhe i kanë tërhequr dy djemtë, ndërsa vajzat shihen shumë të frikësuara.

Pjesë nga debati:

Fationi: Ke ardhur për vëmendje.

Eri: Kush ka ardh për vëmendje, se je mësu me pulat ti, me kalamoj.

Fationi: Të ngre në ajër o lepurush.

https://www.instagram.com/p/CKcORW9h0u1/

https://www.instagram.com/p/CKcORW9h0u1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

In today’s episode of the popular couple matching show, some unreleased footage of the feud between Fation and Erit that took place a few days ago in the studio has been released.

Recall that the debate started with insults, and then the rivals attacked each other to get busy. But fortunately the other boys have intervened and pulled the two boys, while the girls are seen very scared.

Excerpts from the debate:

Fationi: You came for attention.

Eri: Who has come for attention, because you are used to chickens, I call them.

Fationi: Raise you in the air o bunny.