Vjen zyrtarisht vjeshta në Shqipëri.

Për dy javët në vazhdim parashikohet mot i paqëndrueshëm, madje me reshje të dendura shiu. Nuk do të mungojnë edhe vransirat dhe alternimet me diell, por sipas parashikimit të motit nga stacionet më të rëndësishme botërore, moti do të jetë i paqëndrueshëm.

Po kështu do të ketë edhe ulje të temperaturave.

Pas motit të thatë, vjeshta duket se është në kulmin e saj. Ndaj për dy javët në vazhdim duhet që të mbani parasysh se moti do të jetë i paqëndrueshëm.

Autumn is officially coming to Albania.

Unstable weather is forecast for the next two weeks, even with heavy rainfall. There will be no shortage of sunshine and alternations, but according to the weather forecast from the most important stations in the world, the weather will be unstable.

There will also be lower temperatures.

After the dry weather, autumn seems to be at its peak. So for the next two weeks you have to keep in mind that the weather will be unstable.