Një situatë e pazakontë është regjistruar mbrëmjen e djeshme në ditën e dytë të protestës së mbajtur për vrasjen e Klodian Rashës në Tiranë. Një efektiv i Forcave të Ndërhyrjes së Shpejtë ka ndjekur një koleg të tij të veshur civil duke menduar se ishte qytetar.

Ai e ndjek për disa sekonda policin,në zonën përpara Bankës së Shqipërisë dhe e qëllon me shkop gome duke e rrëzuar në një lulishte. Në këtë moment ai i fundit i kthehet me thirrjen “Jemi koleg more, jemi koleg”.

Në këtë moment efektivi i FNSH tërhiqet dhe polici ngrihet në këmbë duke u pastruar.

An unusual situation was recorded last night on the second day of the protest held for the murder of Klodian Rasha in Tirana. A member of the Rapid Intervention Forces followed a colleague dressed in civilian clothes, thinking he was a citizen.

He follows the policeman for a few seconds, in the area in front of the Bank of Albania and shoots him with a rubber truncheon, knocking him down in a park. At this moment, the latter returns with the call “We are more colleagues, we are colleagues”.

At this moment, the FNSH officer withdraws and the policeman stands up and cleans himself.