Ditën e sotme në “Përputhen” u transmetua takimi i dytë i Melisës dhe Mevlanit i cili vjen pas dy takimeve radhazi me Sindin. Ky takim u kërkua nga vetë Melisa për t’u sqaruar më tepër për takimin e parë dhe ngjarjet e ndodhura së fundmi në studio. Por ajo që tërhoqi më tepër vëmendjen ishte vendi dhe mënyra sesi të dy erdhën në takim. Melisa erdhi me gomar si një nuse fshati dhe ishte Mevlani ai që po e priste. Ata më pas nuk janë ulur në asnjë restorant por pas një mullari ku kanë sqaruar disa prej debateve që kanë pasur.

Mes shumë lojërash të të dyve ata nuk na privuan nga të puthurat dhe përqafimet e shumta të cilat tërhoqën dhe vëmendjen e të tjerëve në studio, përmendim këtu Sindin.
https://www.instagram.com/p/CIi8UDWBB93/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Today in “Përputhen” was broadcast the second meeting of Melissa and Mevlani which comes after two consecutive meetings with Cindy. This meeting was requested by Melissa herself to clarify further about the first meeting and the recent events in the studio. But what attracted the most attention was the place and the way the two came to the meeting. Melissa came on donkey like a village bride and it was Mevlani who was waiting for her. They then did not sit in any restaurant but after a mill where they clarified some of the debates they had.

Among the many games of the two they did not deprive us of the many kisses and hugs which also attracted the attention of others in the studio, we mention here Cindy.