Pasi Shtetet e Bashkuara të Amerikës konfirmuan se do të ofronin ndihmën e tyre për Shqipërinë dhe vendet e tjera të prekura nga COVID-19, me një shumë prej 100 milion dollarësh, vjen një reagim nga kryetari i PD-së Lulzim Basha.

Përmes një postimi në Twitter Basha, falënderoi SHBA-të për ndihmën e ofruar në këto ditë të vështira për Shqipërinë dhe jo vetëm.

“Ne nuk jemi vetëm! Faleminderit për miqësinë dhe ndihmën në ditë të vështira!”, shkruan Basha teksa ka shpërndarë mesazhin e ambasadores së SHBA-ve në Tiranë, Yuri Kim. Kjo e fundit bëri të ditur pak më parë se SHBA do të ofronte këtë ndihmë për vendet e prekura nga virusi vdekjeprures.

After the United States confirmed that they would provide assistance to Albania and other countries affected by COVID-19, at a cost of $ 100 million, comes a backlash from DP chairman Lulzim Basha.

In a Twitter post, Basha thanked the US for the help it provided in these difficult days for Albania and not only.

“We are not alone! Thank you for your friendship and help during the difficult days! ”Basha writes as she shares the message of the US Ambassador to Tirana, Yuri Kim. The latter announced shortly before that the US would provide this assistance to countries affected by the deadly virus.