Vandalët e mbërritur nga Tirana kanë shkatërruar sot qytetin e Elbasanit.

Trazirat mes tifozëve të Partizanit dhe Tiranës kanë nisur pa filluar ndeshja. Ata kanë sulmuar njëri-tjetrin me gurë, sende të forta, flakadanë e mjete mprehëse.

Veç përleshjeve të përgjakshme mes njëri-tjetrit, vandalët kanë nisur trazirat në qytet duke thyer xhamat e lokaleve, makinave karrike, duke shkatërruar gjithçka u dilte përpara.

Si pasojë e këtyre përleshjeve paniku dhe frika kanë përfshirë Elbasanin. Qytetarët janë larguar të trembur nëpër banesa ndërsa policia e ka pasur të pamundur që të parandalojë trazirat.

Besohet se nga kjo përleshje ka pasur mjaft të plagosur pasi nëpër rrugë dhe lokale shihen njolla gjaku.

Pamjet dëshmojnë katrahurën e shkaktuar nga tifozeria e “çmendur” e ardhur nga kryeqyteti.

 

The vandals who arrived from Tirana have destroyed the city of Elbasan today.

The riots between Partizan and Tirana fans started before the match started. They attacked each other with stones, solid objects, flamethrowers and sharpeners.

In addition to the bloody clashes between each other, the vandals have started riots in the city by breaking the windows of bars, chair cars, destroying everything that came before them.

As a result of these clashes, panic and fear have gripped Elbasan. Citizens left the apartments scared while the police found it impossible to prevent riots.

It is believed that there were many injured from this clash as blood stains can be seen in the streets and bars.

The images show the catastrophe caused by the “crazy” fans coming from the capital.