U njoftua pak orë më parë se në Astir gjatë natës u zhvillua një operacion policor ku edhe është arrestuar Ilir Xhepaj, i shpallur në kërkim për vrasjen e Bujar Likës dhe Paulin Gjergjit më 30 maj 2020 në Laç.

Xhepaj kishte më pak se tre muaj që ishte liruar nga burgu për grabitje, dhe jetonte mes Tiranës, Laçit dhe Kurbinit. Ai është bashkëpuntori i ngushtë i Eduard Lamaj në vrasje.

JOQ ALBANIA ka siguruar pamjet ekskluzive të arrestimit. Shihet sesi Xhepaj është rrethuar nga efektivët e policisë, i izoluar pas disa makinave.

Qytetari, i cili ka dërguar videon shprehet se efektivët ishin të veshur civil.

Qytetari shkruan:

Eshte operacioni i arretimit te njerit nga te dyshuarit per vrasjen e biznesmeneve qe ndodhi ne Laç, me sakte eshte autori i vrasjes p.s Anonim
Njoftimi i policisë:

Me daten 28.06.2020 , ora 00.30 nga sherbimet e Komisariatit te Policise Kurbin ne bashkepunim me sherbimet e FLO Tirane u be e mundur kapja e personit ne kerkim shtetasin Ilir Myslim Xhepaj (Lika) i datelindjes 17.09.1987 lindur dhe banues ne Gjorem Kurbin i cili ishte shpallur ne kerkim per Vepren Penale Vrasje ne rrethana cilesuese e kryer ne bashkpunim neni 79 dhe 25 i K,Penal ndodhur me daten 30.05.2020 ne aksin rrugor Lac Mamurras ne lokalin A A ku mbeten te vrar dy persona ,Ky shtetas ndodhet ne dhomat e shoqerimit per veprime te metejshme .

Moment nga një arrestim i sapondodhur dhe i kryer nga policë civilë në zonën e “Astirit”, Tiranë.

Gepostet von JOQ Albania am Samstag, 27. Juni 2020

It was announced a few hours ago that a police operation was carried out in Astir during the night, where Ilir Xhepaj was arrested, declared wanted for the murder of Bujar Lika and Paulin Gjergji on May 30, 2020 in Laç.

Xhepaj had been released from prison for less than three months for robbery, and lived between Tirana, Laç and Kurbin. He is a close associate of Eduard Lamaj in the murder.

JOQ ALBANIA has provided exclusive footage of the arrest. It can be seen how Xhepaj is surrounded by police officers, isolated behind several cars.

The citizen, who sent the video, says that the officers were dressed in civilian clothes.

The citizen writes:

It is the operation to arrest one of the suspects in the murder of businessmen that took place in Laç, more precisely, he is the perpetrator of the murder, p.
Police notification:

On 28.06.2020, at 00.30 from the services of the Kurbin Police Commissariat in cooperation with the services of FLO Tirana, it was possible to apprehend the wanted person Ilir Ilir Myslim Xhepaj (Lika) born on 17.09.1987 born and living in Gjorem Kurbin i who was declared wanted for the criminal offense of Murder in qualifying circumstances committed in collaboration Article 79 and 25 of the Criminal Code occurred on 30.05.2020 on the road axis Lac Mamurras in the premises AA where two persons remain killed, This citizen is in the rooms of association for further action.