Vendi ynë sot do të mbizotërohet nga alternime kthjellimesh dhe vranësirash duke sjellë mot të qëndrueshëm dhe të nxehtë në të gjithë territorin.

Sipas Meteoalb, sot temperaturat do të kenë një rritje të lehtë ku do të variojnë: në zonat malore, nga 18°C në 33°C, në zonat e ulëta nga 24ºC në 39°C dhe në zonat bregdetare nga 27°C në 41°C.

Era do të fryjë në drejtim Veriperëndimor ndërsa forca e valëzimit në det do të jetë mbi 3 ballë.

Kosova sot do të mbizotërohet nga alternime vranësirash dhe kthjellimesh të cilat do të sjellin mot kryesisht të qëndrueshëm. Temperaturat do të pësojnë një rritje të lehtë ku do të variojnë: në zonat malore nga 18°C në 33°C dhe në zonat e ulëta nga 21°C në 35°C.

Në fotot e mëposhtme do gjeni parashikimin e motit për qytetet kryesore të vendit dhe Kosovës :

Our country today will be dominated by alternating clearings and eclipses, bringing stable and hot weather throughout the territory.

According to Meteoalb, today temperatures will have a slight increase where they will vary: in mountainous areas, from 18 ° C to 33 ° C, in low areas from 24ºC to 39 ° C and in coastal areas from 27 ° C to 41 ° C.

The wind will blow in the Northwest direction while the strength of the waves at sea will be over 3 points.

Kosovo today will be dominated by alternating eclipses and clearings which will bring mostly stable weather. Temperatures will increase slightly where they will vary: in mountainous areas from 18 ° C to 33 ° C and in lowland areas from 21 ° C to 35 ° C.

In the following photos you will find the weather forecast for the main cities of the country, Kosovo and the world: