Marrëdhënia e këngëtares Fjolla Morina me biznesmenin Fisnik Syla po kalon në një etapë tjetër. Pasi bëri publike lidhjen dhe i tha “po” propozimit të tij për martesë, këngëtarja ka nisur përgatitjet për dasmën, një ceremoni VIP që do të mbahet në Prishtinë pas daljes nga masa “Árrest shtëpie” ku ndodhet në Kukës.

Ajo publikoi një foto në “Instagram” me stilistin e saj dhe shkroi: “Duke menduar ide për dasmën!”. Burime për “Panorama Plus” kanë treguar se Fjolla po përgatitet për një ceremoni VIP mjaft luksoze, ku do të ketë 300 të ftuar, mes të cilëve jo vetëm politikanë e biznesmenë të Kosovës, por edhe këngëtarë, kolegë të saj.

Lidhja e Fjolla Morinës me biznesmenin që i ndryshoi jetën në 365 ditë u zbulua pas árrestimit të këngëtares në pikën kufitare të Morinës, pasi iu gjetën dy pistoleta në makinë. Çifti po udhëtonte së bashku në makinën luksoze, që Fisnik Syla ia bleu disa ditë para ngjarjes.

Fillimisht ajo e mohoi lidhjen mes tyre, duke thënë se “mes tyre nuk kishte lidhje intime dhe se po shkatërrohej familja e një njeriu, që nuk e meritonte”.

“Të shkruani me emër dhe mbiemër, dikë i cili nuk ka asnjë lidhje intime me mua, kjo është keqdashje e pastër. Po shkatërroni familjen e një njeriu, i cili nuk meriton këtë ‘shoë’. Po shkruani gjëra të paqena dhe po lëndoni familje e fëmijë. Fajet e mia i marr vetë mbi sup, ama ligësinë për pak para klikimesh nuk e kuptoj. Mos fusni në valle njerëz familjarë!”, shkroi nëna e dy vajzave në një postim në “Instagram”, teksa qëndronte në árrest shtëpie në Kukës.

Këngëtarja dhe biznesmeni pranuan se ishin në një romancë në dëshmitë e tyre në Gjykatë, ndërkohë që kanë pasuar me postimin e fotove romantike në “Instagram”-et e njëri-tjetrit.

“Me Fisnik Sylën jam njohur që herët dhe tani jemi të dashur, gati për martesë, por nuk e kam nxjerrë nëpër media, duke e mbajtur privat. Dua të deklaroj se mund të jem edhe shtatzënë pasi një test paraprak më ka dalë pozitiv”, u shpreh ajo, ndërsa rezultoi më vonë se kjo nuk ishte e vërtetë kur tha se ishte në pritje të një fëmije.

Pas zbulimit të lidhjes së Fjolla Morinës dhe Fisnik Sylës, u zbulua se ky i fundit kishte qenë i martuar dhe ishte baba i dy fëmijëve. Për mediat e Kosovës, ish-bashkëshortja e biznesmenit pohoi faktin që Fjolla Morina i prishi familjen, dhe sipas saj, martesa e tyre zgjati 10 vite duke përfunduar për shkak të lidhjes së Fisnik Sylës me këngëtaren.

“Atyre që deshën shkatërrimin e familjes, marrshin nga jeta atë që e meritojnë!”, tha mes të tjerash ajo, duke shtuar se “njeriu qenka më i fortë se guri”. Pak ditë më parë, Fjolla Morina mori propozimin për martesë nga biznesmeni Fisnik Syla. Dhe që nga ajo kohë, këngëtarja nuk ndal fotot me biznesmenin, duke treguar se është më e dashuruar se kurrë.

“Kam zemrën time në krah”, shkroi ajo krah një imazhi ku pozonte e lumtur pranë partnerit.

Më 19 shtator të këtij viti këngëtarja Fjolla Morina u árrestua në pikën e kalimit kufitar të Morinës në Kukës bashkë me një biznesmen kosovar dhe shoferin e saj. Ata u kapën me ármë zjarri brenda makinës.

Ndërsa këngëtarja u la në masën e sigurisë “Árrest shtëpie” në Kukës, biznesmeni Fisnik Syla u la i lirë nga gjykata pas rreth dy javësh. Atëherë u aludua në media për lidhjen midis këngëtares dhe biznesmenit, por tani është Fjolla Morina që ia shpreh publikisht dashurinë.

Duket se ditët në qeli dhe vështirësitë pas árrestimit kanë shërbyer për të forcuar lidhjen e tyre. Këtë nuk nguron ta shprehë as vetë këngëtarja. Sipas saj, dashuria është në gjendje të përballojë çdo vështirësi dhe çdo pengesë dhe se ajo fiton mbi gjithçka. Dhe në “pengesën” e fundit duket se këngëtarja dhe biznesmeni kanë fituar njëri-tjetrin.

“Thonë që në dashuri fiton kush ikën! Nuk është e vërtetë. Në dashuri fiton ai/ajo që rri. Dashuria nuk është e lehtë! Në dashuri duhet të dish të ndash dhembjen, pasionin, vuajtjet. Ndonjëherë dashuria vë në dyshim gjithçka që ti ke besuar, por kur dashuria është e vërtetë, atëherë ajo është në gjendje të superojë çdo vështirësi, çdo pengesë, sepse dashuria fiton mbi gjithçka. Ne në çdo pengesë fituam njëritjetrin. Të dua Fisnik Syla!“, shkruan ajo në rrjetet sociale për partnerin 29-vjeçar.

Nëna e dy vajzave, e cila qëndronte në árrest shtëpie në Kukës, teksa kërkoi që të “mos futen në valle njerëz familjarë”, tha se fajet e saj do t’i marrë vetë mbi supe. Syla është personi që i dhuroi makinën luksoze disa ditë para ngjarjes dhe në videon e publikuar nga Fjolla, në sfond dëgjohet zëri i një mashkulli, fytyrën e të cilit ajo nuk e tregoi.

Këngëtarja u árrestua më 19 shtator, ndërsa Policia lokale bënte me dije se 34-vjeçarja është kapur pasi në çantën që kishte në makinën që drejtonte vetë, iu gjet ármë zjarri pistoletë. Bashkë me të u ndaluan edhe dy personat që ishin në makinë, ndërkohë që në bagazh i është gjetur një pistoletë, në dukje e dyshuar lodër çakmak.

Vendimin për t’u martuar, Fjolla Morina e merr pasi ishte përfolur në media për një lidhje me biznesmenin më të ri në moshë, Fisnik Syla, i cili jeton në Belgjikë, aty ku ka edhe një rrjet hotelesh dhe restorantesh. Pikërisht me pasurinë që ka, ai ka arritur t’i ndryshojë jetën Fjollës, duke i bërë dhurata super të shtrenjta nga makina, biznesi e deri te vila. Edhe pse një vit problematik, sidomos në çështjen e parave dhe ekonomisë, për Fjollën ka rezultuar ndryshe.

Brenda një viti ajo u ka prezantuar ndjekësve të saj pasurimin e shpejtë me super-vilë, super-biznes në Prishtinë dhe në fund një makinë luksoze dhuratë. Para árrestimit, Fjolla Morina publikoi një video të momentit kur suprizohej nga një mashkull, i cili i bëri dhuratë një makinë “Audi Q7”.

“Hajt për hajër, ta gëzosh!”, dëgjohej ai duke i thënë. Ndërsa i kërkonte të ndizte makinën: “Pse nuk i provove çelësat”? “Nuk jam gati”, i kthehej ajo e emocionuar.

Fjolla nuk zbuloi identitetin e mashkullit misterioz, që mesa duket, është partneri i saj. Por makina ishte një nga të mirat materiale që Fjolla bëri të vetat këtë vit. Ajo është bërë me shtëpi të re super-luksoze, dhe e këtë gjë e tregoi përmes një postimi në “Instagram”.

Ajo publikoi një fotografi, në të cilën tregonte se si duket nga jashtë vila e saj, duke u shprehur se ndihej e bekuar. “E bekuar në shtëpinë time të re!”, shkruante ajo sipër fotos. Ndërkohë që pak kohë më parë ajo inauguroi një super-dyqan luksoz në Prishtinë, ku shet veshje të shtrenjta.

Mediat e Kosovës kanë nisur me pyetjet se nga i burojnë gjithë këto para Fjollës, e cila duket se muzikën e bën për qejf. Kujtojmë se projekti i fundit nga Fjolla Morina titullohet “Kape”, i shoqëruar edhe me videoklip.

Le të shohim se si do të duket nuse Fjolla, ndërkohë që flitet se ajo pas martesës do t’i dedikohet më shumë biznesit sesa muzikës.

Singer Fjolla Morina’s relationship with businessman Fisnik Syla is passing to another stage. After making public the connection and saying “yes” to his marriage proposal, the singer has started preparations for the wedding, a VIP ceremony that will be held in Pristina after leaving the “house arrest” where he is located in Kukës.

She posted a photo on Instagram with her stylist and wrote: “Thinking of wedding ideas!”. Sources for “Panorama Plus” have shown that Fjolla is preparing for a very luxurious VIP ceremony, where there will be 300 guests, among whom not only Kosovo politicians and businessmen, but also singers, her colleagues.

Fjolla Morina’s connection with the businessman who changed her life in 365 days was revealed after the arrest of the singer at the Morina border crossing, after two pistols were found in her car. The couple was traveling together in the luxury car that Fisnik Syla bought a few days before the event.

She initially denied any connection between them, saying “there was no intimate connection between them and that the family of a man who did not deserve it was being destroyed.”

“To write by name and surname, someone who has no intimate relationship with me, this is pure malice. You are destroying the family of a man who does not deserve this ‘show’. You are writing nonsense and hurting families and children. I take my blame on myself, but I do not understand the wickedness for a few clicks. Do not include family members in the dance! ”, Wrote the mother of the two girls in a post on“ Instagram ”, while she was under house arrest in Kukës.

The singer and the businessman admitted that they were in a romance in their testimonies in court, while they followed by posting romantic photos on each other’s “Instagram”.

“I met Fisnik Syla from an early age and now we are in love, ready for marriage, but I did not publish it in the media, keeping it private. “I want to declare that I can also be pregnant after a preliminary test came out positive”, she said, while later it turned out that this was not true when she said that she was expecting a child.

After the discovery of the relationship between Fjolla Morina and Fisnik Syla, it was revealed that the latter had been married and was the father of two children. For the Kosovo media, the ex-wife of the businessman confirmed the fact that Fjolla Morina broke up the family, and according to her, their marriage lasted 10 years, ending due to the connection of Fisnik Syla with the singer.

“Those who wanted to destroy the family, get from life what they deserve!”, She said, among other things, adding that “man is stronger than stone”. A few days ago, Fjolla Morina received a marriage proposal from businessman Fisnik Syla. And since then, the singer has not stopped taking photos with the businessman, showing that she is more in love than ever.

“I have my heart on my side”, she wrote next to an image where she posed happily next to her partner.

On September 19 of this year, the singer Fjolla Morina was arrested at the Morina border crossing point in Kukës together with a Kosovar businessman and her driver. They were caught red-handed inside the car.

While the singer was left in the security measure “Home arrest” in Kukës, businessman Fisnik Syla was released from court after about two weeks. Then it was alluded to in the media about the connection between the singer and the businessman, but now it is Fjolla Morina who publicly expresses her love.

It seems that the days in the cell and the difficulties after the arrest have served to strengthen their bond. The singer herself does not hesitate to express this. According to her, love is able to withstand every difficulty and every obstacle and that she wins over everything. And in the last “obstacle” it seems that the singer and the businessman have won each other.

“They say that in love, whoever wins wins! It’s not true. In love he / she who stays wins. Love is not easy! In love you must know how to share pain, passion, suffering. Sometimes love questions everything you have believed, but when love is real, then it is able to overcome any difficulty, any obstacle, because love wins over everything. We overcame each other in every obstacle. I love you Fisnik Syla!

The mother of two girls, who was under house arrest in Kukës, as she asked “family members not to dance”, said that she would take her own blame on her shoulders. Syla is the person who donated the luxury car a few days before the event and in the video published by Fjolla, in the background is heard the voice of a man, whose face she did not show.

The singer was arrested on September 19, while the local police informed that the 34-year-old woman was caught after a pistol was found in the bag she had in the car she was driving. Two people who were in the car were detained along with him, while a pistol was found in his luggage, apparently a toy suspect.