Ka ndërruar jetë inxhinieri i njohur i Elbasanit Edmond Tafa. I prekur nga Covid, i ndjeri kishte disa dite i shtruar në një spital të Turqisë për asistencë të specializuar.

Rrjetet sociale kanë qenë të mbushur me postime ngushëlluese për inxhinierin. Ndër të tjerët, miku i tij Artur Guni kreu i Drejtorisë së përgjithshme të shërbimit të transportit rrugor poston:

E pabesueshme largimi yt, kaq i shpejtë nga kjo jetë ! Edmond Tafa , ky njeri qe gjithë kohën perhapte energji pozitive ndaj atyre qe e rrethonin , nuk do te jete me midis nesh !

Ne humbëm nje shok, nje mik , nje qytetar të denje të Elbasanit ! Kjo eshte fotoja e fundit, para se te semurej nga Covid , e NE shoqëria, nuk mund ta besonim se kjo semundje mund të të mposhte ty Mondi, e kjo do të ishte hera e fundit , që do të shihnim !

Ngushellime familjes dhe gjithë të afërmëve. R.I.P. MOND TAFA.

 

The well-known engineer from Elbasan, Edmond Tafa, has passed away. Affected by Covid, the deceased had been hospitalized for several days in a Turkish hospital for specialized assistance.

Social networks have been filled with comforting posts for the engineer. Among others, his friend Artur Guni, head of the General Directorate of Road Transport Service, posts:

Your incredible departure, so fast from this life! Edmond Tafa, this man who all the time spread positive energy towards those around him, will no longer be among us!

We lost a friend, a friend, a worthy citizen of Elbasan! This is the last picture, before he got sick from Covid, and IN society, we could not believe that this disease could defeat you Mondi, and this would be the last time we would see!

Condolences to family and all relatives. R.I.P. MOND TAFA