Një vajzë 19-vjeçare shqiptare ka humbur kontaktet me familjen, pasi ajo shkoi të aplikonte për punë në një qendër tregtare. Artemis Vasili është zhdukur që nga e Premtja në orën 15:00 në mesditë nga Koropi kur ajo u nis për të shkuar në Peania për të aplikuar për një punë. Në orën 4 u pa në ndalesën e 2-të të Atikës për në Peania.

Familjarët kërkojnë ndihmën e qytetarëve duke thenë se:

Ju lutemi të gjithë ata që mendojnë se e kanë parë atë ose mund të na ndihmojnë me ndonjë informacion të na kontaktojnë.
Raportohet se ditën kur ajo u zhduk kishte veshur pantallona të zeza, këpucë të bardha, një këmishë bojëqielli me vija të bardha dhe syze optike në ngjyrë argjenti.

A 19-year-old Albanian girl has lost contact with her family after she went to apply for a job in a shopping center. Artemis Vasili has been missing since Friday at 15:00 at noon from Koropi when she left to go to Peania to apply for a job. At 4 o’clock he was seen at the 2nd stop of Attica for Peania.

Family members ask for the help of citizens, saying that:

Please anyone who thinks they have seen it or can help us with any information contact us.
It is reported that the day she disappeared she was wearing black pants, white shoes, a sky blue shirt with white stripes and silver optical glasses.