Një 53-vjeçare në Kukës ka vdekur teksa tentonte të ndizte pompën e ujit.

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Kukës ku për shkak se ka rënë në kontakt me energjinë elektrike një 53-vjeçare ka humbur jetën.

Shtetësja në fjalë, me inicialet Z. O, ka tentuar të ndezë pompën e ujit, por për fat të keq në këtë moment e ka zënë korenti. Familjarët kanë ndërhyrë dhe kanë tentuar ta dërgojnë në spital, por sipas policisë ajo ka mbërritur pa shenja jetë.

Ngjarja fatkeqe ka ndodhur fatkeqësisht në fshatin Kolsh dhe tani familjarët janë detyruar të hapin dyert e mortit.

A 53-year-old woman in Kukës died while trying to turn on the water pump.

A serious incident occurred in Kukës where a 53-year-old woman lost her life because she came in contact with electricity.

The citizen in question, with the initials Mr. O, tried to turn on the water pump, but unfortunately at this moment he was electrocuted. The relatives intervened and tried to send her to the hospital, but according to the police, she arrived without any signs of life.

The unfortunate incident happened unfortunately in the village of Kolsh and now the family members have been forced to open the doors of the mortuary.