Ish kryeministri Sali Berisha dhe presidenti Ilir Meta e kanë kaluar këtë pasdite bashkë, duke thyer kështu në një farë mënyre edhe rregullat e izolimit të vendosura për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Dy politikanët, dikur aleatë në bashkëqeverisjen e vendit kanë vendosur të takohen ditën e sotme. Ata shihen teksa bëjnë një foto së bashku me telefonin e Metës.

Fotoja është publikuar nga gazetari mik i tyre, Çim Peka. Përveç kësaj ata duken se janë ulur në një lokal, të cilët supozohet se janë mbyllur në këtë kohë pandemie.

Ende nuk dihen detajet e takimit, por fotoja ka bërë shumë bujë, pas një situate qetësie në sferën e politikës.

Të gjithë kanë ngritur pikëpyetje.

Çfarë po “kurdisin” dy aleatët?

Former Prime Minister Sali Berisha and President Ilir Meta have spent this afternoon together, thus breaking in some way the rules of isolation imposed due to the coronavirus pandemic.

The two politicians, once allies in the country’s co-government, have decided to meet today. They are seen taking a picture together with Meta’s phone.

The photo was published by their journalist friend, Çim Peka. In addition, they appear to be sitting in a bar, which is supposed to have been closed at this time of pandemic.

The details of the meeting are still unknown, but the photo has caused a great deal of controversy, following a calm situation in the political sphere.

Everyone has raised questions.

What are the two allies “plotting”?