Rudina Dembacaj vazhdon të jetë në qendër të thumbimeve nga komentuesit në rrjetet sociale, për shkak të ndërrimit të partnerit të tretë në jetën e saj. Lidhja me Mark Frrokun bëri menjëherë shumë bujë në mediat rozë dhe ndarja nga bashkëshorti i saj Alex, bëri që aktorja që vihen nën shënjestrën e moralistëve.

Ajo nuk ndal së replikuari me komentuesit në fotot e saj, teksa një i fundit i ka bërë edhe pazarin dhe Dembacaj nuk ka ngurruar së kthyeri përgjigje. “Ça thotë puna mirë?”,-shkruan ndjekësi, duke nënkuptuar që bulevardi i kujton punonjëset e rrugës. Ndërkohë, Rudina e cila nuk ia përton komentuesve, e sidomos atyre që e shajnë i ka shkruar: “Njësoj si mami jot!”. Pastaj ka patur edhe komente qesharake, si ky i Festimit: “Quhem festim bëhesh gruaja ime ti?”, komenton ai. Moderatorja i përgjigjet: “Faleminderit, akoma nuk kam planifikuar një burrë të katërt!”

Rudina Dembacaj continues to be at the center of stings from commentators on social networks, due to the change of the third partner in her life. The relationship with Mark Frroku immediately made a lot of noise in the pink media and the separation from her husband Alex, made the actress who is targeted by moralists.

She did not stop replying to the commentators in her photos, as the latter also did the shopping and Dembacaj did not hesitate to respond. “What does good work say?”, Writes the follower, implying that the boulevard reminds the street workers. Meanwhile, Rudina, who is not lazy to commenters, especially to those who curse her, wrote: “Just like your mom!”. Then there were funny comments, like this one of the Celebration: “My name is Celebration, will you become my wife?”, He comments. The moderator responds: “Thank you, I have not planned a fourth man yet!”