Një tjetër viktimë është shënuar së fundmi në vend. Bëhet fjalë për një 37-vjeçar nga Tirana.

Ai është gjetur i pajetë në shtëpi. Mësohet se në trupin e 37-vjeçarit janë gjetur plagë me armë zjarri.

Deri më tani dyshohet për vetëvrasje. Policia ka mbërritur në vendngjarje.

Në pak orë në Shqipëri u shënuan tre vrasje, 2 në Elbasan dhe 1 në Durrës. Nuk dihet nëse 37-vjeçari është vrarë.

Another victim has recently been listed in the country. It is about a 37-year-old from Tirana.

He was found dead at home. It is learned that gunshot wounds were found on the body of the 37-year-old.

So far he is suspected of suicide. Police have arrived at the scene.

In a few hours, three murders were recorded in Albania, 2 in Elbasan and 1 in Durrës. It is not known if the 37-year-old was killed.