Kina po përballet me një emergjencë kombëtare, si pasojë e virusit vdekjeprurës që ka goditur vendin dhe që po përhapet nëpër botë. Epiqendra e koronavirusit është Wahani, ndërsa heronjtë e kësaj historie janë mjekët.

Ata janë ndarë nga familjet e tyre dhe po u shërbejnë 24 orë të infektuarve. Në media po qarkullon disa foto ku tregohet se si e ka tjetërsuar fytyrën e tyre, maska mbrojtëse.

Numri i rasteve të koronavirusit në Kinë arriti në 24.324. Brenda 24 orëve të fundit, u regjistruan 3,887 të infektuar të rinj, ndërsa numri i vdekjeve u shtua menjëherë.


***

Burimi: Metro| JOQ Albania

China is facing a national emergency as a result of the deadly virus that has hit the country and is spreading around the world. The epicenter of the coronavirus is Wahani, and the heroes of this story are the doctors.

They have been separated from their families and are serving the infected 24 hours a day. Some photos are circulating in the media showing how he has alienated their face, protective masks.

The number of cases of coronavirus in China reached 24,324. Within the last 24 hours, 3,887 new infections were registered, with the death toll rising immediately.