Antonela Berisha është një nga konkurrentet e cila iu bashkua pak ditë më parë emisionit Përputhen.

Ajo është nga Shkodra por jeton në Milano. Qysh kur u fut ajo erdhi me ide të qarta duke dhënë edhe detaje se në lidhje me pëlqimet e saj ndaj djemve dhe në veçanti ndaj Mevlanit.

Por kjo gjë nuk u prit mirë nga Ledjana, e cila gjithashtu ka shprehur pëlqimin e saj ndaj Mevlanit. Antonela ka tërhequr shumë vëmendje me stilin dhe karakterin e saj.

Së fundmi, bëhet me dije se është publikuar një foto me ish të dashurin e saj në Amsterdam.

 

Antonela Berisha is one of the competitors who joined the show Përputhen a few days ago.

She is from Shkodra but lives in Milan. Ever since she was introduced she came up with clear ideas giving details about her likes towards boys and in particular towards Mevlani.

But this was not well received by Ledjana, who also expressed her approval of Mevlani. Antonela has attracted a lot of attention with her style and character.

Finally, it is reported that a photo with her ex-boyfriend in Amsterdam has been published.