Një adoleshent u dërgua me urgjencë në spital pasi një piton, i fshehur në tualet, e pickoi tek organet gjenitale. Siraphop Masukarat, 18 vjeç, shkoi të kryente nevojat personale kur ndjeu një pickim të pazakontë.

I riu pa poshtë pitonin që mbante pickuar organin gjenital. Masukarat ka treguar se u ngrit nga frika dhe ka bërtiti me të madhe. 18-vjeçari u dërgua në një spital në Nonthaburi të Tajlandës aty ku ndodhi ngjarja.

Ai shpëtoi vetëm me disa të qepura në penis, ndërsa iu dha antibiotik për të shpëtuar nga ndonjë sëmundje që mund të marrë nga pitoni.

“Isha duke përdorur tualetin dhe në një moment pashë poshtë. Papritur ndjeva një dhimbje tek penisi. Pashë poshtë dhe ishte një gjarpër që sillej në tualet. Më pas kishte vetëm gjak. Ishte një gjarpër i vogël, por pickimi ishte shumë i fortë”, tha ai.

Pas ngjarjes në shtëpinë e tij shkuan personat përkatës që merren me kafshët dhe bënë të mundur largimin e gjarprit.

A teenager was rushed to hospital after a python, hidden in the toilet, bit him on the genitals. Siraphop Masukarat, 18, went to perform personal needs when he felt an unusual bite.

The young man looked down at the python that had bitten his genitals. Masukarat has shown that he got up out of fear and shouted loudly. The 18-year-old was taken to a hospital in Nonthaburi, Thailand where the incident took place.

He survived with only a few stitches on his penis while being given antibiotics to escape any illness he could get from python.

“I was using the toilet and at one point I looked down. Suddenly I felt a pain in my penis. I looked down and it was a snake being brought to the toilet. Then there was only blood. “It was a small snake, but the bite was very strong,” he said.

After the event, the relevant people who deal with the animals went to his house and made it possible for the snake to leave.