Spitali i Gramshit solidarizohet me Shefin e Qendrës Kombëtare të Urgjencës që doli pozitiv dhe përcjellin një mesazh

Spitali i Gramshit ka manifestuar një akt të vërtetë solidariteti. Pasi janë njohur me lajmin se Drejtori i Qendrës Kombëtare të Urgjencës, Skënder Brataj ka dalë pozitiv me coronavirus, ata janë mbledhur të gjithë tok, para spitalit të Gramshit dhe i kanë uruar atij shërim të shpejtë.

Njëkohësisht ata u kanë bërë thirrje qytetarëve që të qëndrojnë brenda në banesë pasi kështu mund të luftohet më mirë virusi.

Në mbështetje të gjithë bluzave të bardha-doktor Skënder Brataj shërim të shpejtë-misioni vazhdon-ne qëndrojmë në punë, ju lutem ju qëndroni në shtëpi… është mesazhi që ata përcjellin

Gramshi nuk ka regjistruar asnjë rast të dyshuar me koronavirus. Qyteti po manifeston ndërgjegjësim të lartë por ka edhe elemnët të rrallë që e prishin këtë imazh.

Ja mesazhi i bluzave të bardha të spitalit të Gramshit:

🔴Falenderime 🙏 pa masë për punonjësit e shëndetësisë, heronjtë tanë👏👏

📌Në mbështetje të Dr. Skënder Brataj Shefi i Qendrës Kombëtare të Urgjencës Mjeksore. (QKUM)

Së bashku do ja dalim💪

🔴Falenderime 🙏 pa masë për punonjësit e shëndetësisë, heronjtë tanë👏👏📌Në mbështetje të Dr. Skënder Brataj Shefi i Qëndrës Kombëtare të Urgjencës Mjeksore. (QKUM)Së bashku do ja dalim💪#Qëndroni_Në_Shtëpi🏠🚨

Gepostet von Bashkia Gramsh am Mittwoch, 25. März 2020

Gramsh Hospital has shown a real act of solidarity. After being informed of the news that the director of the National Emergency Center, Skender Brataj has come up with a coronavirus, they all gathered together outside Gramsh hospital and wished him speedy recovery.

At the same time, they have urged citizens to stay indoors as this can better combat the virus.

In support of all the white T-shirts Dr. Skender Brataj quick recovery-mission continues-we stay at work, please stay home … is the message they convey

Gramsh has not registered any suspected case of coronavirus. The city is manifesting high awareness but there are also rare Germans who spoil this image.

Here’s the message on the white shirts of Gramsh Hospital:

“Thanksgiving” immensely for health workers, our heroes ”

In support of Dr. Skender Brataj Head of the National Medical Emergency Center. (QKUM)