Kanë dal pamjet nga aksident tragjik në rrugën e Kombit ku për pasojë këtë mbrëmje kanë humbur jetë pjesëtarët e një familjeje nga Kosova. Sipas njoftimit nga forcat e policisë bëhet e ditur se viktimat janë dy prindër dhe dy fëmijët.

Ndërsa i vetmi i mbijetuar nga familja është Violeta Avdiaj 3 vjeçe, i cili ka arrit në spitalin e Traumës në tiranë ku po merr kujdesin e mjekëve, gjendja e të sipas burimeve është e rënduar. Nga pamjet shihet se automjeti tip Citrohen ka pësuar dëme të mëdha nga përplasja me kamionin ku për pasojë kanë humbur jetën 4 persona të një familjeje.

Sipas informacioneve aksidenti tragjik ka ndodhur në afërsi të një karburanti në aksin Rrubik-Rreshen, ku mjeti tip “Citroen” me të cilin udhëtonte familja Avdiaj nga Kosova është përplasur me mjetin tip kamion me drejtues shtetasin I.I.,banues në Kosovë.

Si pasojë e përplasjes fatale kanë humbur jetën 4 personat Blerim Avdiaj, 45 vjeç, Anjeza Avdiaj 34 vjeçe dhe dy fëmijët Klejdi Koci 11 vjeç dhe Medina Avdiaj 5 vjeçe. 11-vjeçari ishte i afërm i viktimave. Ata janë dërguar në morgun e Kukësit.

Një nga anëtarët ka gjetur vdekjen në vendin e ngjarje, ndërsa 3 të terët kanë shkuar me shenja jete në spitalin e Kukësit dhe kanë ndërruar jetë aty.

Familja ishte rezidente në Zvicër, ndërsa ishin nisur nga Kosova drejt Shqipërisë. Të dyja mjetet e përfshira në aksident ishin me targa të Kosovës.

Lezhë/Informacion paraprak: Në aksin rrugor Milot-Morinë, në afërsi të një karburanti në Rreshen, mjeti tip “Citroen” me të cilin udhëtonte një familje kosovare është përplasur me mjetin tip kamion me drejtues shtetasin I.I.,banues në Kosovë.

Për pasojë kanë humbur jetën drejtuesi i mjetit tip “Citroen” , bashkëshortja e tij dhe 2 fëmijët dhe është plagosur fëmija i mitur, i cili është transportuar në spitalin e Traumës Tiranë.

Grupi hetimor në vendngjarje punon për sqarimin e plotë të shkakut dhe rrethanave të ngjarjes.

The images from the tragic accident on Kombit Street have emerged, as a result of which the members of a family from Kosovo lost their lives this evening. According to the announcement by the police forces, the victims are two parents and two children.

While the only survivor of the family is 3-year-old Violeta Avdiaj, who arrived at the Trauma Hospital in Tirana where she is receiving medical care, according to sources, her condition is serious. From the images it can be seen that the vehicle type Citrohen has suffered great damages from the collision with the truck where as a result 4 persons of a family have lost their lives.

According to the information, the tragic accident happened near a gas station on the Rrubik-Rreshen axis, where the vehicle type “Citroen” with which the Avdiaj family was traveling from Kosovo collided with a truck type vehicle driven by the citizen I.I., resident in Kosovo.

As a result of the fatal collision, 4 people lost their lives Blerim Avdiaj, 45 years old, Anjeza Avdiaj 34 years old and two children Klejdi Koci 11 years old and Medina Avdiaj 5 years old. The 11-year-old was a relative of the victims. They were sent to the Kukes morgue.

One of the members died at the scene, while 3 of them went to the hospital in Kukës with signs of life and died there.

The family was resident in Switzerland, while they had left Kosovo for Albania. Both vehicles involved in the accident had Kosovo license plates.

Lezha / Preliminary information: On the Milot-Morinë road axis, near a gas station in Rreshen, a “Citroen” type vehicle with which a Kosovar family was traveling collided with a truck type vehicle driven by an I.I. citizen, resident in Kosovo.

As a result, the driver of the vehicle type “Citroen”, his wife and 2 children lost their lives and the minor child was injured, who was transported to the Trauma Hospital in Tirana.

The investigation team at the scene is working to fully clarify the cause and circumstances of the event.