Tre vëllezër mbetën të plagosur në kryeqytet, prej tyre njëri me mjet prerës pas një konflikti me disa persona të tjerë.

Ngjarja ka ndodhur rreth mesnatës në Sauk. Nga policia bëhet me dije se konflikti ka ndodhur për motive banale.

“Më datë 17.04.2021, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë dhe punohet për kapjen e shtetasve të shpallur në kërkim E. S., 26 vjeç, A. M., 25 vjeç dhe S. K., 34 vjeç, pasi në rrugën “Selim Braja” në Sauk të Vjetër, janë konfliktuar për motive të dobëta me shtetasit K. D., 30 vjeç, E. D., 23 vjeç dhe R. D., 27 vjeç (vëllezër). Si pasojë e konfliktit janë dëmtuar lehtë me sende të forta shtetasit K. D dhe E. D, si dhe është dëmtuar me mjet prerës shtetasi R. D, i cili ndodhet në spital, jashtë rrezikut për jetën” njoftoi policia.

Në vijim të veprimeve u procedua në gjendje të lirë shtetasi B. H., 36 vjeç, pasi ka kanosur shtetasin K. D.

Ndërkohë po punohet për kapjen dhe shoqërimin e 3 shtetasve të shpallur në kërkim.

Three brothers were injured in the capital, one of them with a sharp tool after a conflict with several other people.

The incident happened around midnight in Sauk. The police informs that the conflict happened for banal motives.

On 17.04.2021, the materials were referred to the Prosecution at the Court of First Instance Tirana and work is underway to apprehend the wanted citizens ES, 26 years old, AM, 25 years old and SK, 34 years old, as in the street “Selim Braja” in Old Sauk, had conflicts for weak motives with citizens KD, 30 years old, ED, 23 years old and RD, 27 years old (brothers). As a result of the conflict, the citizens K. D and E. D were slightly damaged with solid objects, and the citizen R. D, who is in the hospital, was injured with a sharp tool, out of danger for life “, announced the police

Following the actions, the citizen B. H., 36 years old, was prosecuted at large, after threatening the citizen K. D.

Meanwhile, work is underway to apprehend and escort the 3 citizens declared wanted.