Ditën e djeshme, u kap porositësi dhe organizatori i dy “eliminimeve” të bujshme në Elbasan. Erion (Andrea) Alibej u árrestua pasi urdhëroi ékzékutimin e Emiljano Ramazanit dhe Regis Runajt. Në të dy ngjarjet, Alibej në “árrest shtëpie”, por kjo nuk e ka penguar që ai të posrosisë vrásjet, të kryera nga killera me pagesë. Së fundmi bëhet me dije se 34-vjeçari, është “tradhëtuar” nga dy të árrestuarit për vrásjen e Regis Runajt.

Mësohet se Xhuljano Hoxha dhe Euglen Halili kanë bashkëpunuar me policinë. Për Alibejn është dyshuar edhe më herët, ku policia ka shkuar në shtëpinë e tij, me pretekstin për të kontrolluar nëse ai ishte duke e kryer árrestin shtëpiak, por më pas e kanë mbajtur atë në vëzhgim gjatë gjithë kohës.

Yesterday, the orderer and organizer of two sensational “eliminations” in Elbasan was arrested. Erion (Andrea) Alibej was arrested after ordering the execution of Emiliano Ramazan and Regis Runaj. In both cases, Alibej in “house arrest”, but this did not stop him from ordering the murders, committed by paid killers. It has recently been reported that the 34-year-old was “betrayed” by the two arrested for the murder of Regis Runaj.

It is learned that Xhuljano Hoxha and Euglen Halili have cooperated with the police. Alibej has been suspected before, where the police went to his house, under the pretext of checking if he was carrying out the house arrest, but then kept him under surveillance all the time.