Një aksident tragjik u shënua ditën e djeshme në Vlorë, ku një 25-vjeçare humbi jetën pasi u përplas në hyrje të autostradës “100 Vjetori”.

Shkak i aksidentit mendohet të jetë bërë shpejtësia e lartë si pasojë e të cilës mjeti tip”Ford’’ humbi kontrollin dhe u përmbys në mes të rrugës.

Gjithashtu u plagos edhe një vajzë tjetër në automjet, por ndodhet e shtruar në spital jashtë rrezikut për jetën.

E reja që humbi jetën u identiikua si shtetsja Gabriela Meto. Viktima G. M., 25 vjeçe, banuese në Vlorë, ishte drejtuese e mjetit kurse S. K., 38 vjeçarja e plagosur, banuese në Vlorë, ishte pasagjere.

A tragic accident was recorded yesterday in Vlora, where a 25-year-old woman lost her life after colliding at the entrance of the “100th Anniversary” highway.

The cause of the accident is thought to be high speed as a result of which the vehicle type “Ford” lost control and overturned in the middle of the road.

Another girl was also injured in the vehicle, but is hospitalized out of danger for life.

The young woman who lost her life was identified as citizen Gabriela Meto. The victim G. M., 25 years old, resident in Vlora, was the driver of the vehicle while S. K., the injured 38 year old, resident in Vlora, was a passenger.