Një ngjarje e rëndë u regjistrua mëngjesin e sotëm në autorstradën Tiranë-Durrës, ku një biznesmen u gjet i pajetë në ambientet e punës. Burime bëjnë me se dije viktima quhet Naim Dedja dhe është nga Kukësi. Ai ishte importues ekskluziv i markës kosovare “Golden” Eagle” dhe “Freez”. Gjithashtu ishte President i “Lindi Al”. Ai njihej nga të afërmit si njeri bamirës dhe me vlera të mëdha. Sipas njoftimit të policisë, vdekja ka ardhur për shkaqe natyrale.

Njoftimi i policisë;

Më datë 31.01.2021, rreth orës 07:40, në autostradën Tiranë-Durrës, në magazinën e një firme është gjetur pa shenja jete pronari i firmës shetasi N. D., 58 vjeç. Nga kqyrja paraprake nuk janë konstatuar shenja dhune apo dëmtime të tjera, ku paraprakisht dyshohet se ka humbur jetën për shkaqe natyrale. Grupi hetimor dhe sherbimet e policisë ndodhen në vendngjarje dhe vijon puna për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

A serious event was recorded this morning on the Tirana-Durrës highway, where a businessman was found dead at work. Sources say that the victim’s name is Naim Dedja and he is from Kukës. He was the exclusive importer of the Kosovar brand “Golden” Eagle “and” Freez “. He was also the President of “Lindi Al”. He was known by relatives as a charitable man and of great value. According to the police report, the death came from natural causes.

Notification to the police;

On 31.01.2021, around 07:40, on the Tirana-Durrës highway, in the warehouse of a company, the owner of the company, citizen N. D., 58 years old, was found without signs of life. Preliminary examination did not reveal any signs of violence or other injuries, where it was previously suspected that he lost his life due to natural causes. The investigation team and the police services are at the scene and work continues to clarify the circumstances of the event.