14-vjeçarja Ergita Liço vazhdon ende të jetë e humbur. Prej tre ditësh ajo është në kërkim nga familjarë dhe policia, por nuk ka ende asnjë gjurmë të saj. Babai i saj tha për mediat, se vajza ishte parë ën një hotel në Lushnje, por nuk dihet asgjë për fatin e saj.

Babai shprehet se vajza ka bërë një telefonatë të dyshimtë me një djalë që quhet Silvi, por nuk di detaje të tjera për zhdukjen e të bijës.

Ergita Liço ka humbur në orën 23:30 të së mërkurës. Babai i saj rrëfen se i biri i kishte kërkuar të shkonte në shtëpi, por kur ai dhe e shoqja kishin hyrë brenda nuk e kishin gjetur në banesë.

14-year-old Ergita Liço is still missing. She has been wanted by family and police for three days, but there is still no trace of her. Her father told the media that the girl was seen in a hotel in Lushnje, but nothing is known about her fate.

The father says that the girl has made a suspicious phone call to a boy named Silvi, but does not know other details about the disappearance of the daughter.

Ergita Liço lost at 23:30 on Wednesday. Her father confesses that his son had asked him to go home, but when he and his wife entered they did not find him in the apartment.