Biznesmeni Nikollaq Goro u ekzekutua mëngjesin e sotëm në Himare nga persona ende të paidentifikuar duke rikthyer frikën e ngjarjeve të rënda në vend.

Dyshohet se Goro u ekzekutua nga një person që zbriti nga furgoni, në të cilin udhëtonin katër persona. Personi që zbriti ka qëlluar me breshëri automatiku në drejtim të biznesmenit duke e lënë të vdekur në vend, ndërsa motra ka marrë një plumb në këmbë dhe ndodhet në spital jashtë rrezikut për jetën.

Siç pasqyrohet edhe në regjistrat e QKB-së, Goro rezulton se ka investuar në sektorin e ndërtimit dhe hotelerisë në zonën e Himarës. Ai i ka regjistruar bizneset nën logon “ARG”.

Krahas ndërtimit dhe hotelerisë, në pronëri të Goros është edhe një kafe e njohur në Himare, e vendosur në pjesën qendrore të qytetit, përballë portit.

Njoftimi i policisë:

Më datë 17.10.2020, rreth orës 08.55 minuta në vendin e quajtur rrethrrotullimi që të çon në lagjen Spille Himarë, nga një person ende i pa identifikuar është vrarë me armë zjarri shtetasi N.G, 51 vjeç. Si pasojë është plagosur lehtë në këmbë edhe shtetasja E. Q., 57 vjeçe, jashtë rrezikut për jetën.

Shërbimet e Policisë kanë shkuar menjëherë në vendngjarje, janë ngritur pika kontrolli në aksin rrugor Himarë – Borsh e Himarë – Vlorë.

Në ndihmë të Policisë Vendore janë nisur forcat Operacionale dhe Shqiponjat e DVP Vlorë.

Në vendngjarje ka shkuar grupi hetimor dhe nën drejtimin e Prokurorisë po vijon puna për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorëve.

Businessman Nikollaq Goro was executed this morning in Himara by as yet unidentified persons, restoring the fear of serious events in the country.

Goro is suspected to have been executed by a person who got out of the van, in which four people were traveling. The person who came down fired automatic weapons at the businessman, leaving him dead on the spot, while the sister received a bullet in the leg and is in the hospital out of danger for life.

As reflected in the BCC registers, Goro turns out to have invested in the construction and hotel sector in the Himara area. He has registered businesses under the “ARG” logo.

In addition to construction and hotels, Goros also owns a well-known cafe in Himara, located in the central part of the city, opposite the port.

Police notification:

On 17.10.2020, around 08.55 minutes in the place called the roundabout leading to the neighborhood Spille Himara, by a still unidentified person was killed with a firearm the citizen N.G, 51 years old. As a result, the citizen E. Q., 57 years old, was slightly injured in the leg, out of danger for life.

Police services immediately went to the scene, checkpoints were set up on the road axis Himara – Borsh and Himara – Vlora.

With the help of the Local Police, the Operational forces and the Eagles of DVP Vlora have been launched.

The investigative group went to the scene and under the direction of the Prosecution, work is continuing to clarify the circumstances of the event, identify and apprehend the perpetrators.